Mbrk voltige

Vores opgave på Roskilde Festival, er at sørge for at folk får en god oplevelse på festivalens to betalingstoiletområder med træk-og-slip. Det vil sige at tage godt imod folk, holde området pænt, samt at holde toiletbåsene og håndvaskene rene.

Selve toiletterne er vakuumvogne fra Godik, hvor der er 10 træk og skyld toiletter i hver vogn. Og bare rolig, hvis et af toiletterne stopper til, har vi et VVS-team tilknyttet, som tager sig af det.

Det koster 5 kr. at benytte vores toiletter, men som frivillig hos os, kan man frit benytte dem under hele festivalen.

Vi stiller alle remedier til rådighed, såsom rengøringsmidler, gummihandsker og håndsprit. Så det eneste man selv står for, er at medbringe godt humør. Under hver vagt giver vi et måltid mad, ligesom der vil være te og kaffe ad libitum.

Du får altså

Og sidst men ikke mindst støtter du et godt formål ved at hjælpe vores forening.

Mbrk voltige

Man skal sammenlagt arbejde i 32 timer, fordelt ud på 4 vagter à 8 timer. Vagterne ligger fra kl. 8:00 til 16:00, 16:00 til 24:00 og fra 24:00 til 8:00.

Man har selv indflydelse på, hvornår man vil arbejde, og hvem man vil arbejde sammen med.

Der vil højst være 2 vagter under musikken, og vi tager hensyn til hvilke koncerter man gerne vil med til.

Du kan registrere dig allerede nu, men det er først muligt at ønske dine vagter når spilleplanen bliver offentliggjort ca. en måned før festivalen.

Til gengæld for din indsats får du et armbånd, der giver adgang til hele Roskilde Festival i alle dage. Samtidig støtter du Foreningen MBRK Voltige, hvor pengene går til indkøb af nyt udstyr og den daglige drift.

Praktisk info
Pengene vil automatisk blive overført til foreningen, så det er ikke noget du som medarbejder behøver at tænke over.

Skulle det ske at du bliver syg, så du ikke kan møde op til en vagt, skal du hurtigst muligt kontakte den medarbejderansvarlige, så vi kan finde en afløser. Dit armbånd bliver vi desværre nødt til at inddrage i den forbindelse, da det skal gives videre til afløseren.

Man skal møde ædru op til sine vagter, og det er ikke tilladt at drikke alkohol mens man udfører sit arbejde. Generelt må man ikke være fuld når man er på vagt, og en overtrædelse af dette, kan betyde at man får inddraget sit armbånd.

Vi afholder infomøder op til festivalen, hvor du vil få meget mere at vide om alting, og det er også her du får udleveret dit armbånd. Møderne vil blive afholdt på forskellige dage, så der gerne skulle være ét, du kan deltage i.

Man kan komme på Roskilde Festival, hvis man er mindst 18 år.

For frivillige der ikke er tilknyttet MBRK Voltige, opkræver vi 200 kr. i depositum, som man får retur når man møder på sin første vagt.

Tilmelding
Du registrerer dig som frivillig hos os på linket herunder.
https://mbrk.nemvagt.dk/newuser

Tilmeld dig

Når du modtager en bekræftelse på mail, er du blevet en del af Roskilde Festival.

Spørgsmål?
Kontakt Thomas på festival@voltige.dk eller tlf. 30 89 52 64.